14 Şubat 2012 Salı

Sony markalı ilk akıllı telefon Xperia S Mart 2012′de Türkiye’de


sonyxperias Sony markalı ilk akıllı telefon Xperia S Mart 2012de Türkiyede
Sony markalı ilk akıllı telefon Xperia S, 2012 Las Vegas Uluslararası CES Fuarı’nda dünyaya tanıtılıyor.
Xperia NXT (Gelecek Kuşak) serisi ile Android telefon dünyasına hızlı bir giriş yapan Sony’nin ilk göz bebeği Xperia S, Las Vegas’ın mobil yıldızı olmaya aday.
Sony’nin 4 ekran vizyonunda içerik paylaşımını kolaylaştıran çift çekirdekli tasarım harikası Xperia S, televizyondan tablete hemen hemen tüm elektronik cihazlara bağlanarak kullanıcıya eşsiz bir deneyim yaşatıyor.
Ofis ve ev ortamındaki uygulamalarda kullanıcıyı küçük telefon ekranına bağlı kalmaktan kurtararak Android telefonları birer mobil teknoloji üssü ve pratik uzaktan kumandaya dönüştüren Xperia S, Sony Bravia HD parlak ekranı ile eşsiz bir görsel deneyim sunuyor.
12 megapiksel kamerası ve fotoğraf çekimini hızlandıran 1.5 Ghz çift çekirdekli işlemcisiyle dijital eğlenceye zeka katan Xperia S, bekleme modundan 1,5 saniye gibi kısa bir sürede çıkarak çekim yapabiliyor. Sony kalitesini yansıtan telefon ekranının altını vurgulayan ışıklı şeffaf bandıyla hemen dikkat çeken Xperia S şık tasarımı ile akıllı telefon dünyasının ikonu olacak.
Kullanıcının TV, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve tablet arasında kolayca geçiş yapmasını sağlayan Xperia S mobil teknoloji ile ev ve ofis ortamını birleştiren tam bir cep kontrol merkezi. Birbirine bağlı bu dünyada sadece akıllı bir uzaktan kumandadan ibaret olmayan Xperia S, HDMI bağlantısı ile televizyon üzerinden Sony Entertainment Network’e bağlanarak filmlerden müziğe, video oyunlarından kliplere kadar her alanda kullanıcılara dijital eğlencenin kapılarını açıyor.
Music Unlimited 15 milyondan daha fazla şarkı içeren global bir katalog sunarken Video Unlimited da dünyanın büyük yapımcılarının gişe hasılatı rekorları kıran en yeni filmleriyle TV dizilerini akıllı telefona taşıyacak. Aynı zamanda PlayStation™ onaylı Xperia S, PlayStation® Store üzerinden kullanıcılara Sony PlayStation kalitesini yaşatacak.
Xperia S kablosuz ağ bağlantısı ile fotoğrafların tek tuşla internet üzerinden paylaşılmasını sağladığı gibi NFC (yakın alan iletişim) teknolojisi ile kullanıcıların telefonları arasında resim, belge ve şarkı paylaşmasına da izin veriyor.
Sony Xperia S Satış Fiyatı;
Las Vegas CES Fuarı’ndaki tanıtımın ardından 2012’nin ilk çeyreğinde Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle satışa sunulacak olan Xperia S, 2012’nin ikinci yarısında Android 4.0 Ice Cream Sandwich sürümüne güncellenebilecek. Xperia S Türkiye’de Mart ayının sonunda satışa sunulacak ancak ürünün satış fiyatı henüz belli değil.
Sony Xperia S’e Ait Teknik Özellikler;
· 4.3 inç Reality Display ve Mobile BRAVIA® Engine ile HD ekran (1280 x 720 Çözünürlük, 16 milyon renk),
· 1.5 Ghz çift çekirdek Qualcomm MSM8260 Snapdragon işlemci, 1 Gb ram ve 32 GB dahili flash depolama,
· HD kayıt için 1.3 MP 720p ön kamera ve 12 MP 1080p (Full HD) arka kamera,
· 12 MP arka kamerada Sony Exmor R™ mobil teknolojisi ve bekleme modundan 1,5 saniyede çekim moduna geçebilen Hızlı Çekim özelliği,
· 3B sweep panorama,
· 16 x Dijital Zum,
· 128 x 64 x 10,6 mm, 144 gram ağırlık,
· Bluetooth & USB: v3.0 with EDR Stereo & v2.0 Mini USB,
· WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Hotspot,
· Li-Ion 1750mAh Standart Pil,
· Müzik: 3B surround sound, PlayNow™ hizmeti, TrackID™ müzik tanıma, xLoud™ Experience,
· NFC Yakın Alan iletişimi ve Xperia SmartTags,
· DLNA kopya koruma sistemi ve HDMI bağlantısıyla Xperia S’i TV’ye bağlayarak BRAVIA Sync üzerinden uzaktan kumanda olarak kullanma desteği. Xperia S, Full HD uyumlu TV’lerde Full HD görüntü sağlar,
· Siyah ve Beyaz renk seçenekleri.
Sony Xperia S’e Ait Görseller;
sonyxperias Sony markalı ilk akıllı telefon Xperia S Mart 2012de Türkiyede
sonyxperiasmainlargever Sony markalı ilk akıllı telefon Xperia S Mart 2012de Türkiyede
sonyxperiascamera553x32 Sony markalı ilk akıllı telefon Xperia S Mart 2012de Türkiyede

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder